La idea es basa en voler menjar de QUALITAT:

productes ecològics:

Els productes que conserven el màxim de propietats nutritives alhora que eviten els additius químics, que són acabats de collir del camp (frescos), que s’elaboren de forma natural i artesanal i que estan fets respectant els cicles de la natura pel que fa l’aigua, a la terra i a les llavors. Productes produïts respectant la biodiversitat agrícola i de la nostra natura.

PRODUCTES de l’economia social i solidària:

Aquells productes que permetin viure dignament a la gent que els treballa. Gent que estima el seu treball i cuida tant a la terra com als seus fruits. Productes que sabem que els diners que   paguem per ells es queden per generar riquesa al territori, enlloc d’anar a parar a una gran cadena de distribució que els enviarà a algun paradís fiscal.

PRODUCTES de confiança:

Productes que són transparents perquè ho és la relació propera del client amb la gent que els produeix, de maneta que s’intercanvien, a més de productes, els sabers i els sabors mitjançant la relació directa a la plaça.

I quina millor forma per recuperar aquestes relacions de proximitat i de confiança que el mercat  de pagès?